TÜSEB Heyeti, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) İş Birliğinde Düzenlenen “Geleceğin İş İnsanları” KUTSO Girişim Hızlandırma Programına Katılım Sağladı
Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) Başkanı Prof. Dr. Ümit Kervan ve beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) iş birliğinde düzenlenen “Geleceğin İş İnsanları” KUTSO Girişim Hızlandırma Programına katılım sağladı.
Program kapsamında girişimcilik ve start-up ekosistemine yönelik panel oturumları, yatırımcı-girişimci buluşmaları ve proje sunumları gerçekleştirildi. Sağlık teknolojileri, eğitim teknolojileri, endüstri 4.0, savunma sanayi ve tarım teknolojileri alanlarında geliştirilen yenilikçi projelerin ele alındığı etkinlikte konuşan TÜSEB Başkanı Prof. Dr. Ümit Kervan, TÜSEB’in sağlık bilimleri ve teknolojileri alanındaki Ar-Ge faaliyetleri ile yenilikçi ürün geliştirme çalışmalarına değinerek genç girişimcilere destek mesajı verdi. Program, girişimcilik ekosisteminin güçlendirilmesine katkı sağlayan networking ve ödül töreni ile sona erdi.





