BİYAŞAM Eğitim Serileri–‘Uygulamalı Akış Sitometri Eğitimi’ Başvuruları
TÜSEB Türkiye Biyoteknoloji Enstitüsü tarafından ‘Uygulamalı Akış Sitometri Eğitimi’ düzenlenecektir. Eğitim 7 Eylül 2023 tarihinde TÜSEB Ankara Aziz Sancar Araştırma Geliştirme Merkezi bünyesinde bulunan Biyoteknolojik İlaç ve Aşı Ar-Ge Eğitim Merkezi’nde (TÜSEB-BİYAŞAM) gerçekleştirilecektir.
Eğitime Moleküler Biyoloji, Genetik, Biyomühendislik, Biyoteknoloji, Biyoloji, Tıp veya ilgili bölümlerde lisans, lisansüstü mezun ve öğrenciler ile doktora sonrası araştırmacılar ücretsiz olarak katılabilecektir.
Kontenjan 15 kişi ile sınırlıdır. Katılımcılar başvuru sırası, ilgili alanda çalışma durumu ve başvuru amacı değerlendirilerek belirlenecektir.
Katılmak isteyen öğrenci ve araştırmacılarımızın linkte verilen başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Yalnızca başvurusu olumlu değerlendirilen katılımcılara e-posta üzerinden geri dönüş yapılacaktır. Başvuru sonucu olumsuz değerlendirilen adaylara bilgilendirme yapılmayacaktır.
Katılımcıların katılım belgesi alabilmesi için, eğitime devam etmeleri zorunludur.
Eğitim başvuru linki 16 Ağustos 2023 Çarşamba günü Saat:10.00’da aktifleşecek ve 24 saat açık kalacaktır.
Başvuru için tıklayınız.
Eğitim Yeri Adresi:
Ankara Aziz Sancar Araştırma Geliştirme Merkezi
Yeni Bayındır Mahallesi, Mavi Göl Caddesi, 06270 Mamak/Ankara
E-Posta:
tbe@tuseb.gov.tr

